logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۱۷
[ شناسه خبر : ۵۱۳۰۳ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 1 دقیقه ]

دیدار اعضای بسیج رسانه زنجان با خانواده شهید صحبتلو

دیدار-اعضای-بسیج-رسانه-زنجان-با-خانواده-شهید-صحبتلو
تعدادی از اعضای بسیج رسانه استان زنجان با حضور در منزل شهید علیرضا صحبتلو، از شهدای حادثه حمله جنایتکارانه به حسینیه اعظم زنجان، با خانواده این شهید والامقام دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ تعدادی از اعضای بسیج رسانه استان زنجان در دیداری صمیمی و معنوی با خانواده شهید والامقام علیرضا صحبتلو، یاد و خاطره این خادم مخلص اهل‌بیت (ع) را گرامی داشتند و با خانواده این شهید والامقام ابراز همدردی کردند.

بیشتر بخوانید

در این دیدار، مصطفی ملکی، مسئول بسیج رسانه استان زنجان، با تبریک و تسلیت به خانواده شهید، شهدا را سرمایه‌های ماندگار جامعه اسلامی دانست و اظهار کرد: شهید علیرضا صحبتلو از خادمان صادق و بی‌ادعای حسینیه اعظم زنجان بود که در اوج مظلومیت و در جریان حمله‌ای جنایتکارانه به فیض عظیم شهادت نائل آمد. 

وی تأکید کرد: نام و راه شهدا چراغ هدایت جامعه و تضمین‌کننده استمرار فرهنگ ایثار و مقاومت است.

در ادامه، پدر این شهید با بیان ویژگی‌های اخلاقی و روحیه خدمتگزاری فرزندش، گفت: علیرضا تنها فرزند پسر خانواده و تکیه‌گاه اصلی ما بود؛ اما در مسیر ایمان و خدمت به مردم، عاشقانه قدم برداشت و سرانجام در راه دین و اعتقاداتش به شهادت رسید.

وی افزود: فرزندم از نیروهای داوطلب هلال‌احمر بود و در هر شرایطی برای کمک به مردم پیش‌قدم می‌شد. 

پدر این شهید والامقام همچنین ادامه داد: شهید علیرضا در حسینیه اعظم زنجان به زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) خدمت می‌کرد و همواره خدمتگزاری را افتخار خود می‌دانست.

پدر شهید با بغضی آمیخته به افتخار ادامه داد: گرچه داغ فرزند برای ما سنگین است، اما افتخار می‌کنیم که علیرضا در مسیر امام حسین (ع) و در راه خدمت به مردم، به مقام رفیع شهادت نائل آمد و نامش برای همیشه در تاریخ این سرزمین ماندگار شد.

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر